Thursday, October 7, 2010

kembara ainshams :)

video

kelmarin, kami p cuci rumah sewa, yg katanya besar..

ye lah..katanya lah..sbb nie baru first tyme aku nak p..XD

nie masa kami jalan2..odw nak g umah sewa..

nak nek teksi kang kena tipu lak..haha

sbb dlu dah kena tipu, dekat je pun rumah, tp pak arab sngaja p jalan jauh..

xpa, rehda je lah~..XD


nie lak, haha..bila sampai depan umah, pintu lak xleh bukak...nie, gamba matju, dah frust dah nak bkk pntu..

2 jam tnggu, baru ada ammu yg tlg bukak kan, tu pn, agak ganas la..mmg kasar, tp mujur la bleh bkk jgk..

pastu kami pn, mengemas laa~..masya Allah!! debu tebal gle..

tngk sniri la gamba bwh, nie baru 0.2567/10..





lepas kitaowg kemas, npk la cam rumah sket..bleh la~..

tp still kosong, xda perabot lngsng, tp rumah nie la yg kami nak stay sepanjang ddk kat bumi anbiya' nie..

insya Allah..=)

0 comments:

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites